Top
CHEVALstudie

Waarom wordt het onderzoek gestopt?

Sinds de start in november 2013 zijn er onvoldoende deelnemers gevonden. Er is niet voldoende tijd en er zijn niet voldoende middelen om het onderzoek nog af te maken.

 

Hoe gaat het verder?

Het onderzoeksteam doet er alles aan om uit de grote hoeveelheid gegevens die mede dankzij u zijn verzameld zoveel mogelijk te leren. Vanaf dit moment worden de laatste meetgegevens verwerkt. Hopelijk kunnen de uitkomsten van het onderzoek begin 2019 worden bekendgemaakt.

 

Wij betreuren dat ondanks de inspanningen van zovelen het project niet het succes is geworden dat we vooraf hadden gehoopt. Maar we zijn er zeker van dat de inzet van alle deelnemers niet voor niets is geweest. De gegevens die er zijn, zullen zorgvuldig worden bekeken om de zorg voor patiënten met de ziekte van Parkinson waar mogelijk te kunnen verbeteren.

 

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact op nemen met het onderzoeksteam via info@chevalstudie.nl .

 

Wij zijn u zeer dankbaar voor uw medewerking aan dit project en houden u op de hoogte van de uitkomsten.

 

Met vriendelijke groet namens het CHEVAL-team,